Wild Ghost of Scandinavia

Att Sverige aldrig haft ett nationellt F1 stall är en nationell tragedi. Jag ligger och gråter var morgon jag vaknar till denna värld. Ett helt liv har jag gråtit mig vaken var morgon  inför hur Sverige har det på F1 området. Nu erbjuder jag alla intressenter att samla alla krafter och bara KRÄVA ett F1 stall av nationens styrande män. “Ett F1 stall åt alla. Låt ropen skalla.” Skall inte Hans Majestät Prins Carl Filip kunna ordna detta? Vad? Vad säger Högsta Domstolen? Någon diabolisk ordning får det väl ändå vara på en stat????

Regeringen? Riksdagen? Vad säger egentligen socialtjänsten. Skall jag behöva vakna gråtande var morgon till en Värld där Sverige inte har ett eget F1 stall?? Kommunpolitikerna i Göteborg, där jag brukar vakna??? Var är mitt F1 stall? Jag bara frågar? Facket? Socialdemokraterna? Jag har inte hört en enda gång att Socialdemokratiska partiet har krävt ett Svenskt F1 stall åt folket?

I Göteborg har vi fallit på knä var dag vända mot Volvo. Ett F1 stall?? Nä! Inte då!!! Volvo bönhör oss inte? Vad gör vi för fel????? Snällt har jag köpt min Volvo. Snällt har jag sagt till alla att den ÄÄÄR så bra. Har Volvo Startat ett F1 stall??? NÄ. Inte då! Vad gör vi för fel??? Frågan är öppen. Vad gör vi för fel då vi inte får ett F1 stall till Sverige? Vad ÄR det som vi gör fel??? Mornarna fortsätter med ett ruskigt uppvaknande. Inget Nationellt F1 stall i Sverige… neeeeeejjjj, jag vill inte vakna till denna värld!!!!